Staande buitenlamp Lola Slim met solar, in 2 formaten.

De Lola Slim-serie is een van de meest opvallende nieuwigheden van Newgarden en valt binnen de LOLA-familie vanwege het elegante ontwerp. Door zijn hoogte is dit product een lamp die in elke ruimte past, ideaal voor elke buiten-, tuin- of bedrijfsruimte.

De Lola Slim vloerlamp is verkrijgbaar op zonne-energie en oplaadbare batterij, het heeft een geweldige lichtopbrengst. De voet van de Lola 120 is verzwaard zodat deze in weer en win stevig blijft staan.

Deze Lola staande lamp is voorzien van de nieuwste Solar technologie. De lamp werkt op zonne energie maar is ook op te laden (batterij) met de bijgeleverde adapter. Is de Solar mode ingeschakelt dan is de schemerschakelaar actief en zal aangaan als het begint te schemeren en uit gaan als er weer daglicht is daardoor (als de Lola volledig is opgeladen met adapter) zal de lamp gedurende meerdere dagen licht blijven geven (uiteraard moet er dan wel voldoende licht zijn op via de solar te kunnen opladen). Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt de gewenste kleur selecteren ook kunt u voor de kleur wit kiezen.

Newgarden-producten zijn licht en zeer goed bestand tegen extreme temperaturen. Ze zijn ook beschermd tegen UV-stralen, waardoor het product extreem lang meegaat.

OPGELET: unieke selectie en service voor Olive Tree Properties en Olive Tree Home Management klanten. Levering enkel regio Zilverkust Portugal. Levering gratis. 

Contacteer ons voor een afspraak in onze partner showroom in Portugal.

Kies een variant:

Vanaf 165,00 €
Please select variants first