Staande buitenlamp Helga met solar, in verschillende kleuren.

De Helga staande buitenlamp kunt u overal op een zonnige plekje in de tuin of terras plaatsen. De Helga is voorzien van solar (bovenop de kap) en kunt u opladen door zonlicht, als de Helga ongeveer 10 uur in de zon heeft gestaan dan zal de lamp gedurende 2 - 6 uur licht geven. Bij dagen dat er minder zonlicht is kunt u de accu met een USB kabel opladen gedurende 7 uur en dan zal deze 12 - 36 uur licht geven.

Met de meegeleverde afstandbediening kunt u de kleur licht bepalen, dimmen en van kleur laten veranderen. Uiteraard kunt u ook gewoon voor wit licht kiezen. Door het knopje op de afstandsbediening in te drukken kunt u de schermerschakelaar inschakelen, zodra het donker begint te worden gaat de verlichting aan en zodra het weer licht gaat worden gaat de verlichting uit.

De Helga heeft een USB poort in de onderkant van de kap, op deze USB poort kunt u uw smartphone of tablet gewoon opladen.

De voet is van metaal en de kap is van wit kunststof (polyethyleen) heeft een hoogte van 165 cm en een doorsnede van 38cm. De lamp kan gerust het hele jaar buiten blijven staan heeft een IP 68 waarde. 

OPGELET: unieke selectie en service voor Olive Tree Properties en Olive Tree Home Management klanten. Levering enkel regio Zilverkust Portugal. Levering gratis.

Contacteer ons voor een afspraak in onze partner showroom in Portugal. 

Kies een variant:

255,00 €